Om Goiasnet.com

goiasnet.com > Om Goiasnet.com

Har du anelse om hvor mange banker du kan velge blant, når du skal søke om et usikret lån? Vet du hvordan en bank regner ut det rentetilbudet de gir deg? Vet du hvilke faktorer som påvirker denne prosessen? Kjenner du til myndighetenes retningslinjer for utlån av penger? Kan du nok økonomi til å vite hvor stor lånebyrde du tåler? Vet du hvordan du effektivt kutter kostnadene på et lån etter at du har tatt det opp?

Dette er noen av mange slike spørsmål som denne bloggen vil forsøke å besvare. Nettet flommer over av lokketilbud fra banker og finansieringsselskap, men det finnes lite informasjon for de som ikke er drevne økonomer. Hva kan for eksempel regnes som billig og dyrt når du får tilbud om forbrukslån? Bør du velge 4 eller 5 år nedbetalingstid? Lønner det seg å ha låneforsikring? Bankene selv er nok ikke de beste til å svare på slike spørsmål.

Jeg som driver bloggen er selv en hyppig lånekunde. Jeg har for tiden to boliglån (min egen leilighet, pluss lån på en leilighet jeg leier ut), jeg har lån til bil, jeg avsluttet nettopp nedbetalingen (på rekordtid) på et forbrukslån jeg brukte til å pusse opp hjemme, og jeg har to kredittkort. Jeg bruker pengene smart, og jeg er god på å redusere låne- og kredittkostnadene. Mine erfaringer skal komme leserne til gode her på denne siden.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text